DİSK’ten belediye işçilerine covid-19 teşekkürü

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Balıkesir’de yetkili oldukları belediyelerde 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Covid-19 salgını nedeniyle sembolik olarak kutladı. Genel-İş Balıkesir Şubesi, örgütlü olduğu Edremit, Bandırma Burhaniye ve Gömeç Belediyelerinde görev yapan üyelerine salgın döneminde ki çalışmalarından dolayı çiçekle teşekkür etti.

 

Çinin Wuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle birçok tören ve etkinlik gibi 1 Mayıs Emek ve Dayanıma Günü’de törenleri yapılmadı. Balıkesir’de DİSK’e bağlı Genel-İş Sendaiksı Covit-19 salgını nedeniyle örgütlü bulunduğu belediyelerde sembolik törenlerle İşçi Bayramı’nı kutlayıp üyelerine teşekkür etti. Genel-İş Sendikası’nın yetkili olduğu Edremit, Bandırma Burhaniye ve Gömeç Belediyelerinde sosyal ve mesafe ve salgın önlemlerine uyarak sembolik olarak tören düzenlendi. Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nde ki Temizlik İşleri Şantiyesi’nde ki törene Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye şantiyesinde ki törene Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Gömeç Belediye Şantiyesinde törene Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam katıldı. Burhaniye’de ki törene ise Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, aynı saate denk gelen telekonferans görüşmesi nedeniyle katılamadı. DİSK / Genel-İş Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı ve belediyelerde ki sendika baş temsilcileri covid-13 salgını süreci boyunca kendi görevlerinin yanı sıra toplum sağlığı özverili bir şekilde çalışan işçilere çiçek vererek teşekkür etti. Sendika baş temsilcileri tarafından 1 Mayıs ile ilgili basın açıklaması okundu.

Genel-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı, bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı sembolik olarak kutladıklarını kaydetti. “Balıkesir Şube Yönetimi ve Temsilciler kurulu olarak Örgütlü olduğumuz Bandırma Belediyesi, Burhaniye Belediyesi, Gömeç Belediyesi, Edremit Belediyesi’nde Covid-19 sürecinin başından beri halk ve toplum sağlığı için mücadele eden, halkın ihtiyaçlarını kendi ailelerinin ihtiyacı gibi gideren belediye emekçisi arkadaşlarımızın emeklerini biraz daha anlamlandırmak adına teşekkür etmek istedik. Salgın nedeniyle meydanlara çıkamadığımız bugünde sembolik olarak gerçekleştirdiğimiz törende bizlerle birlikte olan belediye başkanlarımıza, bölge milletvekilimize, belediye bürokratlarına ve tüm belediye emekçilerimize teşekkür ediyoruz. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun ” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu