CHP’Lİ BAŞKAN ADAYI ARSLAN: ‘’VATANDAŞ İLE BELEDİYE ARASINDAKİ DUVARI KALDIRACAĞIZ!’’

Edremit’te Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, çalışmalarını hızlandırdı. Avcılar Mahallesi’ndeki kahvehane ziyaretleri, yoğun ilgi üzerine mitinge dönüştü. Seçim otobüsünün üzerinden halka seslenen CHP’li Başkan Adayı Arslan, Edremit’in makus talihini yenmesinin zamanının geldiğini söyledi.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, seçim çalışmaları kapsamında dün gece Avcılar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla buluştu. CHP önceki dönem İl Başkanı İrfan Barış’ın da katıldığı program miting havasında geçti.

Kahvehane ziyaretleri sırasında yoğun ilgi nedeniyle vatandaşlarla buluşmakta güçlük çeken Başkan Adayı Arslan, seçim otobüsünün üzerinden halka hitap etti.

Edremit’in makus talihini yeneceğini belirten CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, şöyle konuştu: ‘’Bu ilginiz ve sevginiz karşısında söylenecek çok söz yok. Sadece çok çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesin belediyesi ve belediye başkanı olacağız. Belediye içerisindeki personel de mutlu ve huzurlu olacak, sokaktaki vatandaş da… Vatandaş ile belediye arasındaki duvarı kaldıracağız. Vatandaş ve belediye artık barışacak, şimdi barışma zamanıdır…’’

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen CHP’li Başkan Adayı Arslan, sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Hepimiz Edremit sevdalısıyız. Bu memleketin taşına, toprağına, havasına, suyuna ve insanına aşığız. Edremit, coğrafi konumu itibariyle bir çekim merkezidir. Hem bölgemizdeki konumu hem de tarihi ve doğal güzellikleriyle çok büyük bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyel, bu güzellik, bu güç şimdiye kadar açığa çıkarılamadı. Biz bunu açığa çıkartacağız. Yıllar sonra dahi, zamanında bir belediye vardı, kurumsal yapısı, işleyişi ve vatandaşına yaklaşımı ile gönüllere taht kurmuştu diyecekler. Bakın bunu özellikle belirtiyorum. Belediyecilik konusunda çok iddialıyız. Belediyecilik bir ekip işidir. Daire müdüründen meclis üyesine, belediye başkan yardımcısından sokaktaki işçisine kadar bir ekip işidir. Bu ekibin en önemli öznesi ise vatandaştır. Yani sizlersiniz. Biz ne kimseye üst perdeden bakıyoruz ne de kimseyi ötekileştiriyoruz. Amacımız her yönüyle yaşanılası bir Edremit’i ortaya çıkartmak. Bugünkü koşullar itibariyle de bunu yapabilecek en nitelikli kadro bizde mevcut. Diğerlerinde mevcut olsaydı, görevlerine devam ederlerdi. Hepsi denendi ama Edremit bir türlü istenilen noktaya gelemedi. Artık bunun zamanıdır. Çok çalışacağız, çok yorulacağız ama bu işin sonunda özgürlük türkülerine hep beraber söyleyeceğiz.’’ dedi.

CHP önceki dönem İl Başkanı İrfan Barış da seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti. Barış konuşmasında, parti içerisindeki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi: ‘’CHP köklü bir partidir. Bizler Kuva-i Milliye ruhunu her daim içinde yaşayan partilileriz. O veya bu nedenle partimize küsmemiz düşünülemez. Görev verilir ya da verilmez. Eleştiri olur ama bu aile içerisinde kalır. Kapıdan dışarıya çıktığımızda yek vücut oluruz. Kapıdan dışarıya çıkarken kol kola olmayanlar, bugün dayanacak bir omuz bulamazlar. Türkiye’nin ekonomisi kötü… İyi yönetilemiyoruz. Ben inanıyorum ki, yerelden başlayarak Türkiye’de bir büyük değişimin arifesindeyiz ve bunu Millet İttifakı ile gerçekleştireceğiz.’’

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu