BENGİ İLE HAYATA BİRLİKTE GÜLÜMSÜYORUZ

Vali Ersin Yazıcı’nın öncülüğünde hayata geçirilen BENGİ Projesinin 3. yılında İlçemizde eğitimin daha üst seviyelere çıkması amacıyla çalışmalarını sürdüren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı düzenli bir şekilde okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geliyor.

Bu kapsamda Şehit Öğretmenler İlkokulunu ziyaret ederek kitap okuma etkinliğine katılan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç etkinliğin akabinde BENGİ Projesinin önemini anlatarak, kitap okumanın yararlarından bahsetti.

Eğitim hayatının önemine dikkat çekerek çok çalışmanın, başarılı olmada en önemli unsur olduğunu belirten Kaymakam Sırmalı:”Sevgili öğrenciler, sizlerin çok iyi yetişmesini istiyoruz. Sizler ne kadar iyi yetişirseniz geleceğimiz de o kadar güzel ve aydınlık olacaktır. Ülkemizin okuyan ve düşünen bireylere ihtiyacı var. Bu noktada sizlerin çok okuyan, araştıran ve kendini çok yönlü olarak geliştiren nitelikli bireyler olarak yetişmeniz çok önemli. Bu nedenle eğitim hayatınızda kitap okumayı odak noktası haline getirin” dedi.

Öğrencilerin gelecekte gerçekleştirmek istedikleri planları, kendilerine koydukları hedefler üzerine yapılan sohbetin sona ermesinin ardından, okul müdüründen bilgi alınarak, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve BENGİ projesi çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu