“BEN ÖLDÜRMESEYDİM. O BENİ ÖLDÜRECEKTİ”

Edremit ilçesinde kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü nişanlısı Gökhan Evinç’i (28) pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan C M. (25) ile annesi C S M. (47) ve babası B M.(54), polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda Gökhan Evinç, nişanlısı C M.’nin Darsofa Mahallesi Akçeşme Caddesi 326. Sokak’taki evine geldi. İkili tartışmaya başladı. C M.,, sürekli dayak yediğini öne sürdüğü nişanlısı Evinç’i, babasına ait pompalı tüfekle 2 el ateş ederek, öldürdü. Ardından da polisi aradı. Eve gelen polis C M. ile annesi C S M.ve babası B M.’yi gözaltına aldı. 

C M., polisteki ifadesinde iddialara göre, nişanlısının kendisini vurmakla tehdit ettiğini, olay günü de yine kendisini tehdit ettiğini, tartıştıklarını, korktuğu için de babasına ait tüfeği alıp, Gökhan Evinç’i vurduğunu anlattı. C M., “Ben onu öldürmeseydim o beni öldürecekti” dedi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan C M. ile anne ve babası Edremit Adliyesi’ne sevk edildi. Arkadaşları, C M.’nin nişanlısı Gökhan Evinç’ten sürekli şiddet gördüğünü, ayrılmak istediğini ancak Evinç’in ayrılmaya yanaşmayıp, son dönemde şiddeti artırdığını ileri sürdü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu