AV. TUNCAY KILIÇ “EDREMİT’E HİZMETİ BİZ GETİRDİK”

Edremit’in 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve sağladığı yatırımlar ile ilçeyi modernleştiren Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Edremit’i yeniden hizmete boğacağını söyleyerek oyların Cumhur İttifakına verilmesini istedi.

Edremit’in geleceğini tayin edecek vizyon projelerle yeniden sahaya dönen Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, ardındaki vatandaş çoğunluğunu gün geçtikçe katlayarak attırıyor. Önceki hizmet dönemlerinde Edremit’e köprüler, yollar, meydanlar, parklar, jeotermal ısınma sistemi, kültür merkezi, güreş arenası, amfi tiyatro, Ülkü Tepe Rekreasyon Merkezi gibi yüzlerce kalıcı hizmeti getirmeyi başararak ilçede tarih yazan Tuncay Kılıç, ardındaki Cumhur İttifakı gücü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilk etapta planladığı 100 projesiyle yeniden geliyor.

BİR GÜN BİLE TATİL YAPMADAN YOLLARDALAR

AK Parti ve MHP’nin ortak olduğu Cumhur İttifakına olan güveni, adaylığı açıklandığı günden bu güne binlerce insana anlatan Kılıç ve ekibi, gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için yağmur çamur, soğuk demeden yollarda. Edremit’in kaybedecek yılları olmadığını vurgulayan Kılıç, bir belediyenin temel hizmetleri arasında olan temizlik ve yol hizmetlerini layığı ile yapacaklarını, sıkıntıların kısa sürede sonlanacağını vaat ediyor. 1 gün bile tatil yapmadan haftalardır sabah saatlerinde başladığı seçim ziyaretlerini sürdüren Kılıç ve beraberindeki ekip, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, meslek odaları ve toplulukları ziyaret ediyor, esnafla buluşup, evlerinden çıkamayanların da evlerine misafir oluyor.

CUMHUR İTTİFAKI KORTEJİ YÜZLERCE KİŞİYLE YÜRÜDÜ

Av. Tuncay Kılıç ve beraberindeki AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Meclis Üyeleriyle gece yarılarına kadar kilometrelerce mesafe kat edip Cumhur İttifakının güçlenmesini sağlıyor. Akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Edremit Merkez Seçim Çalışma Bürosu önünde toplanan yüzlerce Cumhur İttifakı destekçisi, Kılıç ve ekibini önlerine katarak Cumhur İttifakı korteji oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde Cumhuriyet Meydanı’ndan Hamidiye Mahallesi’ne ve E-87 Karayolu kenarına kadar yürüdü. Eski özel hastane binası civarında yürüyen kortejde “Burası Edremit Kürdistan Değil”, “İşte Başkan İşte Meclis” şeklinde sloganlar atıldı.

“FARE GİBİ KAÇAN SİZ DEĞİL MİYDİNİZ”

Mahalledeki kahvehaneleri ziyaret eden Tuncay Kılıç ve coşkulu yüzlerce kişi, bir kafede mola vererek mahalle halkıyla buluştu. Mahalle halkına, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıtan Kılıç, etkili konuşmasıyla dikkat çekti. Kılıç, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da zor günler yaşarken, adıyla müsemma Sayın Dr. Devlet Bahçeli onun yanındaydı. Devletin yıkılmasını, zaafa uğramasını önlediler. Bahçeli, ‘Kayıtsız şartsız Cumhurbaşkanını destekliyorum’ dedi. Ne bakan, ne makam, hiçbir şey talep etmedi. Biz devlete olan saygımızdan ve bağlılığımızdan dolayı AK Parti ile beraberiz. Bir art niyetimiz olamaz. Türk milletinin vatanı Türkiye’dir. Türdistan’dan bahsediyorlar. Utanır insan. Siz değil misiniz Barzani’yi devlet başkanı yapan?, Kuzey Irak’ta referandum yapan? Sonra da fare gibi kaçan siz değil miydiniz? Edremit’te herkesin hayal dediği yatırımları yaptık. Vaat ettiklerimizden de çok fazlasını yaptık. Rakı sofralarından memleketi idare etmeyin diyor genel başkanları. Partisinin genel başkanı bile bıkmış. Çekiyorlar rakıyı. Rakı sofralarından belediye yönetilmez. Bizim gözümüzün eriştiği yere onlar hayal bile yetişmez. Asıl hedefleri hükümet değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. ‘Kör Mustafa, Sağır İsmet’in kurduğu bu devleti tanımıyoruz’ diyorlar. Kendileri sanki çok düzgün. Allah onlara fırsat vermeyecek” dedi.

“İÇİMİZ VATAN SEVDASIYLA DOLU”

Kılıç, konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Her ne yaparlarsa yapsınlar, bu ülkeyi bölemeyecekler. Böldürtmeyeceğiz. Biz, şanlı bayrağını kanıyla sulayan vatan sevdalısı şehitlerimizin evlatlarıyız. Biz Türk oğlu Türk’üz. İçimiz vatan sevdasıyla dolu. Yüreğimizde hizmet aşkının mumu yanıyor. Amaçlarına ulaşamayacaklar.”

Mahalle sakinlerinin bir kısmının, soğuk havaya rağmen evlerinin camlarından ve balkonlarından dinlediği Av. Tuncay Kılıç, konuşmasıyla büyük alkış topladı. Kılıç ve beraberindeki yüzlerce kişilik Cumhur İttifakı korteji, yürüyerek Cumhuriyet Meydanı’na gitti. Tuncay Kılıç, tüm katılımcılara teşekkür etti ve geceyi ölümsüzleştirmek isteyen çok sayıda kişiyle Atatürk heykeli önünde fotoğraflar çektirdi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu