“31 MART’TA KILIÇ’I DA SAKA’YI DA EMEKLİLİĞE AYIRACAĞIZ!”


Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Hekimzade Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın da katıldığı program miting havasında geçti.

Hekimzade Mahallesi Eski Bayram Yeri bölgesinde düzenlenen programa yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Yürüyüş korteji eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan Eski Bayram Yeri’ne kadar yürüyen vatandaşlar bol bol “Edremit’e Derman Hasan Arslan” sloganları attı.

CHP’li Milletvekilleri ve İl Başkanının konuşmasının ardından sahneye çıkan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, mahalleye yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Hekimzade Mahallesi’nin Edremit’in en eski yerleşim yerlerinden olduğunu belirten Başkan Adayı Arslan, mahallelinin sorunlarına 5 yıldır derman olmayanların 31 Mart akşamı yolcu edileceğini ifade etti.

Arslan yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“Soruyorum sizlere, 5 yıldır sizlere derman olamayanlar şimdi hangi yüzle sizden oy isteyecekler. Şu güzelim Hekimzade’ye bir çivi çakmadılar çivi… Şimdiki de çakmadı, önceki de çakmadı. Biliyorsunuz ikisi de aday ve ben inanıyorum ki en güzel yanıtı 31 Mart akşamı onları sandığa çakarak vereceksiniz.”

“AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE”

“Değerli Hekimzadeliler, bunların ikisi de aynı… Al birisini vur ötekine. İkisinin de tek derdi tasası Hasan Arslan. Hasan Arslan’la yatıp Hasan Arslan’la kalkıyorlar. Anlatacak projeleri yok projeleri. Vizyon olmayan adamda proje olur mu? Soruyorum olur mu? Olmaz elbette. Biz ekibimizle, projelerimizle, Edremit aşkımızla geliyoruz sizlerin karşısına. Bakın şimdi çok ilginçtir, ikisi de bize meydan okuyor, yanıt veriyoruz ama cevap yok. Kısa boylu olanı birşey söyledi okumuşsunuzdur. Hodri meydan dedi, adli sicil kaydımı çarşaf çarşaf asacağım dedi. Öyle mi kardeşim, restini gördük al sana o zaman adli sicil kaydı dedim. Bir tek Allah’ın kulu kısa boylu adayın da biraz daha uzun boylu olan adayın da adli sicil kaydını gördü mü? Görmedi, göremez. Çünkü açıklamaya yüzleri yok. Sanki görev sürecinde KOM tarafından operasyon yiyen, 10 küsur yıl ceza alan benim. Sanki 38 gün Edremit Belediye Başkanlığı koltuğundan el çektirilen benim. Hala daha bana kalkmış sicil kaydından bahsediyor. Ya kardeşim ben açıkladım, meydanlara astım sen neden asmıyorsun? Abdestinden şüphen var belli ki ama bizim yok Allah’a çok şükür.”

“KİMİN BURNU DAHA UZUN GÖRÜYORSUNUZ”

“Kısa boylu olanı bana diyor ki ‘Hasan efendi daha göreve başlamadan yalana başladı’. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ diye güzel bir sözümüz var. Bunlar da böyle. Kendisi yalan söylemekte mahir olduğu için bizi de kendisi gibi sanıyor. Bizi de Edremit’i yalanlarla yöneteceğiz zannediyor ama daha bizi tanımamış. Bana diyor ki ‘Pinokyo gibi burnu uzadı’… Değerli kardeşlerim, bir onun burnuna bakın, bir de benim burnuma bakın, kimin burnu daha uzun görürsünüz…”

“SEÇİM KAYBETMEKTEN BIKMADI”

“Biraz daha uzun boylu olanı var ya, hani şu Edremit’i mahkeme koridorlarında süründüren, bizi çok seviyor. Her konuşmasında Hasan da Hasan… Anlıyorum beni çok seviyorsun, sen de benim başkan olmamı istiyorsun ama bu millete doğruları söyleyin doğruları. Yalan söyleye söyleye bu millete, Edremitlilere illallah ettirdiniz. Yeter artık bu insanların sizden çektiği. Eğer Edremitli seni ve senin yaptıklarını onaylasaydı seçim kaybetmezdin. Seçim kaybetmekten bıkmadın usanmadın. Milletvekili adayı oldun kaybettin, belediye başkan adayı oldun kaybettin. Yeter artık çekil köşene…”

“EDREMİTLİ GÜVENMEDİĞİ İNSANIN ARKASINDAN NEDEN YÜRÜSÜN?”

“Bakın her akşam ya araç konvoyu ya da yürüyüş korteji ile seçim çalışması gerçekleştiriyoruz. Bizim kalabalığımızın 3’te birini toplayamıyorlar. Toplayamazlar da, çünkü bunların sevdası Edremit değil koltuk sevdası. Hal böyle olunca Edremitli bunları görüyor, güvenmiyor. Güvenmediği insanın arkasından neden yürüsün? Miting yapamıyorlar miting! Daha ötesi var mı? Miting tarihleri belli oldu ama bunlar açık alanda miting yapamıyorlar ne diyelim daha. Allah onların da yar ve yardımcısı olsun.”

“EMEKLİLİĞE AYIRACAĞIZ”

“31 Mart Edremit için bir milat olacak. 31 Mart’ta Edremitliler çağdaş bir belediye, 21. Yüzyıla yakışır bir belediye, çalışkan bir belediye, yalanın olmadığı bir belediye, kapıların ardına kadar açık olduğu bir belediye için oylarını kullanacaklar. 31 Mart’tan sonra Sayın Saka’yı da Sayın Kılıç’ı da emekliliğe ayıracağız. Ben buna inanıyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu