GENCER ADALET YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde süren ‘Adalet Yürüyüşü’ ne katıldı.
Başkentten başlayan ve İstanbul’da sona erecek olan 28 günlük yürüyüşün son virajında yürüyüşe bir kez daha katılan Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i; CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, Ayvalık Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri ve partililerde yalnız bırakmadı.
Adalet Yürüyüşünde; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcıları; Seyit Torun, Haluk Koç, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Eski Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP’li milletvekilleriyle, yurdun dört bir yanından gelip yürüyüşe katılan il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileriyle, partililer Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve beraberindekilere yakın ilgi gösterdi.
Binlerce CHP’li ve adalet talebiyle yollara düşen vatandaşların sürdürdüğü Adalet Yürüyüşü’nde kilometrelerce yolu partidaşlarıyla birlikte kat eden Başkan Gençer muhabirimize yaptığı açıklamada, “Bugün Adalet için Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana yürüdük. Binlerce kişiydik. Ülkemizde herkesin huzur ve barış içinde yaşaması için yürüdük. Teröre karşı yürüdük. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için yürüdük. Amacımız belli, kararımız kesin: Türkiye’mizin her yerinde yaşayan herkes için her zaman gerçek adalet istiyoruz” diye konuştu.

https://www.facebook.com/rahmi.gencer.5/videos/10155447012153491/

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu